GEZOCHT: 20 beleggingsclubs, die een onderlinge competitie willen aangaan.

GEZOCHT: 20 beleggingsclubs, die een onderlinge competitie willen aangaan.

De rekentool “met €150,- per maand miljonair worden” op onze interactieve site www.vanslingerlandt.com laat zien waarom je op jonge leeftijd moet beginnen met beleggen. Je bent een dief van je eigen portemonnee als je dat niet doet. Een belegger moet echter wel tegen tijdelijke verliezen kunnen. Permanent vermogensverlies ( je bent je geld voor altijd kwijt) is uitgesloten als je onze beleggingsfilosofie strikt volgt.

Competitie 20 beleggingsclubs en hun leden:

Wij nodigen 20 beleggingsclubs uit om een jaar lang gratis gebruik te maken van de site www.vanslingerlandt.com met data en interactieve waarderingen van > 550 beursgenoteerde bedrijven.

Om beleggingsclubs, hun leden en fundamentele beleggers vast een voorproefje te geven van onze database en filosofie nodigen wij u van harte uit voor ons gratis seminar op 29 oktober om 19.00 uur in Hotel Jan Tabak, Naarden.
Alle aanwezigen krijgen een maand lang ghratis toegang tot onze volledige site.

U kunt op de bedrijvenlijst nu reeds zien welke bedrijven deel uitmaken van de database. Voor een goede voorbereiding op het seminar verwijzen wij u naar de rondleiding.

U kunt zich opgeven voor dit seminar door uw naam en e-mail-adres in te vullen via onderstaande link. Bij message vermeldt u: “seminar”.

OPGEVEN SEMINAR

Drie jaar langs gratis toegang tot de site www.vanslingerlandt.com

Het is de bedoeling dat iedere beleggingsclub een portefeuille samenstelt waarin de leden maandelijks tenminste €150,- per persoon inleggen. De portefeuilles worden maandelijks onderling vergeleken. Na een jaar wordt het lange termijn beleggingsbeleid per beleggingsclub beoordeeld door Van Slingerlandt en Hoogeboom. Voor het best beoordeelde lange termijn beleggingsbeleid stellen wij de site www.vanslingerlandt.com voor nog eens drie jaar beschikbaar. U kunt zich per e-mail met uw beleggingsclub aanmelden via onderstaande link.

OPGEVEN COMPETITIE
Van Slingerlandt.com sinds 1986

Facebooktwitterlinkedinmail