Team

Het team achter Van Slingerlandt bestaat uit een groep ervaren investeerders. Het team publiceert elke 14 dagen een bedrijfsanalyse als column in de Financiële Telegraaf. De gepubliceerde analyses zijn ook terug te vinden op onze website onder de knop “Analyses”. Hier onder op deze pagina kunt u meer over het team lezen.

Syb van Slingerlandt

Van SliSyb van Slingerlandtngerlandt (1945) studeerde bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam en werd ingeschreven in het accountantsregister na het met succes doorlopen van de postdoctorale studie accountancy aan de zelfde Universiteit. Tijdens de accountantsopleiding was hij werkzaam bij het huidige KPMG in Amsterdam. Vervolgens trad hij in dienst bij Moret & Limperg (nu Ernst& Young) in Brussel, zette hij een kantoor op in Gent en vertrok hij naar New York om daar het kantoor te leiden.

In New York studeerde hij aan de New York University en voltooide hij de opleiding tot Certified Public Accountant van de Staat New York. Naast controle van jaarrekeningen was hij veel betrokken bij aandelenwaarderingen bij overnames.

Na zijn terugkeer in Nederland besloot hij de partnership te verlaten en zich volledig te richten op het waarderen van aandelen van beursgenoteerde ondernemingen. Inmiddels heeft hij een unieke database opgebouwd met gegevens uit jaarrekeningen van beursgenoteerde ondernemingen. De database stelt hem in staat ondernemingen te selecteren waar het vermogen van de aandeelhouders het beste rendeert.

Gerrit Jan Hoogeboom

Hoogeboom (1952) studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en werd ingeschreven in het register van erkende medisch specialisten in 1983 na de opleiding tot radioloog.

Tijdens de opleiding tot radioloog was hij eveneens werkzaam aan de Vrije Universiteit. Na een jaar gewerkt te hebben als staflid vestigde hij zich in 1984 als medisch specialist in Zaandam. Zijn vrije tijd besteedde hij aan beleggen in vastgoed en aandelen. In 1998 trad hij toe tot de pas opgerichte beleggingsclub “BSC het Klimduin” in Schoorl. In 2007 richt hij met een compagnon zijn vastgoed onderneming “Pantheon Vastgoed” op. In 2008 volgt zijn eigen zelfstandig behandelcentrum voor radiologie “CliniX”, dat per 1 januari 2017 werd verkocht. In 2015 wordt met hulp van enkele partners beleggingsfonds “Peculium 1” opgericht, in 2016 gevolgd door “Peculium 2”. Hoogeboom verliet de maatschap radiologie in Zaandam op 1 november 2017 om zijn tijd volledig te kunnen besteden aan het beleggen in vastgoed en aandelen.

Jan Adriaansen

Adriaansen (1946)  studeerde economie met uitstapjes naar o.a. de sociale en psychologische sfeer, marketing en beleggingsleer. Maar ook verdiepte hij zich tijdens zijn studietijd in de Russische taal en letterkunde, literatuurwetenschap en analytische filosofie. In de zeventiger jaren heeft Jan een studie informatica gedaan.

Na zijn universitaire studies startte Jan zijn loopbaan in het westen van het land. Eerst als docent in het Hoger Beroepsonderwijs, later als directeur. Vele jaren later sloot hij zijn onderwijscarriëre af als faculteitsdirecteur aan een Hogeschool in het oosten van het land. Zijn overstap naar het zelfstandig ondernemerschap gaf hem de mogelijkheid zijn veelzijdigheid en creativiteit op verschillende gebieden te benutten. Daarbij was een belangrijke rode draad het interessegebied: zelflerende expertsystemen ten behoeve van vermogensadvies en beheer. Zijn activiteiten op dat gebied zijn baanbrekend gebleken.
Alex vermogensbeheer en Alex advies gebruiken nu beslissystemen die door hem bedacht en ontworpen zijn. Hij heeft tot 2008 gewerkt aan de uitbouw van de Alex systemen. Daarna is de ontwikkeling overgenomen door Alex/Binckbank. De zelflerende beleggingsstrategieën, waarvan Invest4You gebruik maakt, behoren tot een volledig nieuwe generatie door hem ontworpen systemen.

Post Vermogensbeheer

Post Vermogensbeheer is:

  • Geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM)
  • Aangesloten bij het Dutch Securities Institute (DSI)
  • Aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)
  • Aangemeld bij de CBFA, als beleggingsonderneming, die ressorteert onder het recht van een andere lidstaat van de EEG

 

Website http://www.postvb.nl/

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail