Team

Syb van Slingerlandt

Van Slingerlandt (Amsterdam 1945) studeerde bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam en werd ingeschreven in het accountantsregister na het met succes doorlopen van de postdoctorale studie accountancy aan de zelfde Universiteit. Tijdens de accountantsopleiding was hij werkzaam bij het huidige KPMG in Amsterdam. Vervolgens trad hij in dienst bij Moret & Limperg (nu EY) in Brussel, zette hij een kantoor op in Gent en vertrok hij naar New York om daar het kantoor te leiden.

In New York studeerde hij aan de New York University en voltooide hij de opleiding tot Certified Public Accountant van de Staat New York. Naast controle van jaarrekeningen was hij veel betrokken bij aandelenwaarderingen bij overnames.

Na zijn terugkeer in Nederland besloot hij de partnership te verlaten en zich volledig te richten op het waarderen van aandelen van beursgenoteerde ondernemingen. Inmiddels heeft hij een unieke database opgebouwd met gegevens uit jaarrekeningen van beursgenoteerde ondernemingen. De database stelt hem in staat ondernemingen te selecteren waar het vermogen van de aandeelhouders het beste rendeert.


Analisten van de beleggingsclubs

De leden van de beleggingsclubs maken de analyses van de “100 mooiste”. Hieronder een aantal namen met links naar hun CV:

Guido Buys
Tom Ermstrang
Jeroen Mentens
Griet France
Dirk Desnijder
Guido D’Hollander
Delphine Buys
Roger Bogaert
Peter Olbrechts
Luc Schroe
Robert H Louzada
Peter Nierinck
Cor Wijtvliet