Vermogensbeheer

Van Slingerlandt.com houdt zowel kantoor in Nederland (Naarden) als in Zwitserland (Savièse).

Met Van Slingerlandt.com beleggen in Nederland:

U kunt bij ons beleggen vanaf 250.000 euro. Wij rekenen bij een inleg tussen 250.000 en 1.000.000 euro een beheer fee van 1% van het ingelegde kapitaal per jaar. Vanaf 1.000.000 euro bedraagt de beheer fee slechts 0,6% per jaar. Een performance fee brengen wij pas in rekening als wij een rendement maken van meer dan 6%. Over de eerste 6% rendement betaalt u dus niets. Alleen over het rendement boven de 6% berekenen wij een performance fee van 25%.  Genoemde bedragen zijn ex. 21 % BTW. De beheer fee wordt vooraf per kwartaal verrekend. De performance fee achteraf per kwartaal. Wij hanteren voor de performance fee een zogenaamde high-water mark over een periode van drie jaar. Met het ingebrachte kapitaal richten wij een beleggingsportefeuille voor u in volgens onze beleggingsfilosofie. Onze beleggingsportefeuilles bestaan doorgaans uit 8 posities. Het aantal transacties bedraagt (na inrichting van de portefeuille) gemiddeld genomen 2 à 3 per jaar, waar door de transactie kosten laag blijven.

Omdat wij onze tijd zoveel mogelijk willen besteden aan research  en het beleggen zelf wordt de administratieve afhandeling van de portefeuilles van onze klanten (intake gesprek, openen rekening, regelmatige portefeuille overzichten, financiële afhandeling etc.) voor ons verzorgd door Post Vermogensbeheer in Vught, waar wij al langere tijd mee samenwerken. Post Vermogensbeheer opent voor u een beleggingsrekening bij BinckBank. Naast de kosten voor beheer krijgt u alleen nog te maken met de gebruikelijke (transactie)kosten van BinckBank. Post Vermogens Beheer brengt zelf  GEEN kosten in rekening.

Fonds voor Gemene Rekening:

Het is bij ons ook mogelijk om te beleggen in een Fonds voor Gemene Rekening. Voor een dergelijk fonds zijn tenminste 2 beleggers nodig, die u zelf dient aan te brengen. Niet alle deelnemers hoeven voor een gelijk bedrag deel te nemen. Deelname is mogelijk bij een totaal belegd vermogen van 1.000.000 euro en meer.
Een Fonds voor Gemene Rekening beheren wij zelf. De beheer fee bedraagt 0,6 % ex. BTW op jaar basis. De overige kosten blijven het zelfde.

Met Van Slingerlandt.com beleggen in Zwitserland:

Een aantal van onze klanten heeft een voorkeur om met ons te beleggen in Zwitserland. Uw vermogen kan in Zwitserland buiten registratie in het UBO register blijven. Beleggen in Zwitserland is mogelijk vanaf 1 miljoen euro. Voor de back office werken we in Zwitserland samen met bank Lombard Odier en Banque Internationale à Luxembourg. De hoogte van de beheer fee bedraagt in Zwitserland 1% van het beheerd vermogen ongeacht de hoogte van het ingelegde vermogen. De overige kosten blijven hetzelfde.

Als u na het lezen van bovenstaande nog vragen heeft en graag eens met ons verder wilt praten dan kunt u dat kenbaar maken op: info@vanslingerlandt.com.  Als u uw telefoonnummer vermeldt in de mail nemen wij graag contact met u op.

Facebooktwitterlinkedinmail