vanslingerlandt logo

Beleggersclubs

In clubverband beleggen is niet alleen leuk maar ook heel leerzaam. In 2021 zijn twee beleggersclubs begonnen met het maken van bedrijfsanalyses van de “100 mooiste” ondernemingen in onze database.

Deze clubs komen maandelijks in (video)sessies bijeen, maken mooie bedrijfsanalyses en behalen goede resultaten. Zoals uiteengezet bij onze beleggingsfilosofie zijn wij alleen geïnteresseerd in ondernemingen die meer dan gemiddeld winstgevend zijn. Deze hebben we in eerste instantie geselecteerd op basis van gerapporteerde cijfers in databases van de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens hebben we de jaarrekeningen van de geselecteerde bedrijven opgevraagd en onze selectie daarop verder aangepast.

De belangrijkste vraag na een eerste analyse is of de clubleden het betreffende bedrijf sowieso in hun portefeuille zouden willen hebben. Denk daarbij ook aan ratings zoals ESB (Environmental, social and corporate governance).

Beleggen is geen exacte wetenschap. Daarom hanteren wij een behoorlijke veiligheidsmarge bij het bepalen van een koopprijs van een aandeel en houden we een zekere spreiding aan in onze portefeuille.

BEDRIJFSANALYSES

Gegevens worden informatie door ordening

Sluitstuk van de analyse is een screenshot van de interactieve werkgrafiek op de vS site met daarin gekwantificeerd de toekomstige Rentabiliteit Eigen Vermogen, Dividend pay out ratio, periode van meer dan gemiddelde winstgevendheid, disconto factor en voor zover van toepassing de invloed van de inkoop van aandelen. De analyses worden opgeslagen op de vS site en zijn toegankelijk voor de leden van clubs die de analyses maken en voor abonnees op de “100 mooiste”.
Portefeuille model

De clubs hanteren een portefeuille model gebaseerd op een papieren portefeuille en/of een werkelijke portefeuille. Individuele leden kunnen een afwijkende portefeuille opbouwen. Het model van de standaardportefeuille is op verzoek beschikbaar voor de clubs.

Wat vind je in onze analyses?

Heb jij interesse om je aan te sluiten bij een beleggersclub of wil je je eigen clubje oprichten? Stuur ons een mail en we helpen je graag op weg.

ABONNEMENTEN

kies het abonnement
dat het beste bij jou past

Jaarabonnement 100 mooiste bedrijven
Vanaf
390,00 €
per jaar
Dit abonnement geeft jou een jaar lang toegang tot de 100 mooiste ondernemingen in onze database.
Volledige database EU/USA per jaar
Vanaf
1.950,00 €
per jaar
Dit abonnement geeft jou een jaar lang volledige toegang tot alle bedrijven in onze database.  
Deelbaar Jaarabonnement (t/m 10 personen) 100 mooiste bedrijven
Vanaf
780,00 €
per jaar
Dit abonnement geeft jou een jaar lang toegang tot de 100 mooiste ondernemingen in onze database. Dit abonnement is deelbaar door 10 personen. Je verrekent zelf onderling de kosten van dit abonnement.
Selectie 25 EU/USA Jaarabonnement
Vanaf
195,00 €
per jaar
Dit abonnement geeft jou een jaar lang toegang tot 25 zelf te selecteren bedrijven uit onze volledige database met Europese en Amerikaanse ondernemingen.
Beurs NL + Selectie 25 EU/USA Jaarabonnement
Vanaf
390,00 €
per jaar
Dit abonnement geeft jou een jaar lang toegang tot alle Nederlandse bedrijven in onze database en tot 25 zelf te selecteren bedrijven uit onze volledige database met Europese en Amerikaanse ondernemingen.
Effectenbeurs NL
Vanaf
195,00 €
per jaar
Dit abonnement geeft jou een jaar lang toegang tot alle Nederlandse ondernemingen in onze database
Maandabonnement 100 mooiste bedrijven
Vanaf
49,50 €
per maand
Dit abonnement geeft jou een maand lang toegang tot de 100 mooiste ondernemingen in onze database.
Deelbaar Maandabonnement (t/m 10 personen) 100 mooiste bedrijven
Vanaf
99,00 €
per maand
Dit abonnement geeft jou een maand lang toegang tot de 100 mooiste ondernemingen in onze database. Dit abonnement is deelbaar door 10 personen. Je verrekent zelf onderling de kosten van dit abonnement.
Beurs NL + Selectie 25 EU/USA Maandabonnement
Vanaf
49,50 €
per maand
Dit abonnement geeft jou een maand lang toegang tot alle Nederlandse bedrijven in onze database en tot 25 zelf te selecteren bedrijven uit onze volledige database met Europese en Amerikaanse ondernemingen.
Selectie 25 EU/USA Maandabonnement
Vanaf
24,50 €
per maand
Dit abonnement geeft jou een maand lang toegang tot 25 zelf te selecteren bedrijven uit onze volledige database met Europese en Amerikaanse ondernemingen.
Effectenbeurs NL
Vanaf
24,50 €
per maand
Dit abonnement geeft een maand lang toegang tot alle Nederlandse ondernemingen in onze database.