Abonnement

Het belangrijkste voor iedere belegger zijn de gegevens waar hij of zij de aan- en verkoopbeslissingen op baseert. Van Slingerlandt.com levert deze gestandaardiseerd voor een groot aantal beursgenoteerde Nederlandse en internationale bedrijven.

In de database staan nagenoeg alle beursgenoteerde Nederlandse ondernemingen. Voor toegang tot de database met Nederlandse ondernemingen, kies het gratis NL Jaarabonnement.

Voor toegang tot het Selectie 25 EU/USA abonnement, waarbij u zelf naar eigen keuze maximaal 25 aandelen kunt selecteren om te volgen, kies het gratis 25 EU/USA abonnement.

Een gecombineerd NL + 25 EU/USA abonnement is ook gratis voor iedereen die zichzelf + 5 gasten aanmeldt voor een gratis abonnement.

Daarnaast bieden wij ook abonnementen aan op onze volledige database. Dit abonnement is ook gratis voor iedereen die zichzelf +25 gasten aanmeldt voor een gratis abonnement.

Voor iedereen die zichzelf +40 of meer gasten aanmeldt en beschikt over een passende locatie geven naast toegang tot de volledige database in overleg ook een presentatie.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
NL 2 maanden Abonnement
€ 295,00
€ 0,00
Selectie 25 EU/USA 2 maanden Abonnement
€ 295,00
€ 0,00
NL + Selectie 25 EU/USA 2 maanden abonnement (gratis bij +5 aanmeldingen)
€ 590,00
€ 0,00
Abonnement op de volledige database (gratis bij +25 aanmeldingen)
€ 10.000,00
€ 0,00
Abonnement op de volledige database (gratis bij +25 aanmeldingen)
Vermogensbeheer