U wilt nu een bedrag opzij zetten voor uw kind* zodat zij later een goede start heeft. Een mooi bedrag, wat u nu kunt missen met als doel dit voor de lange termijn te investeren. U wilt namelijk het beste voor uw kleinkind. Maar hoeveel geeft u haar dan precies?

Van Slingerlandt rekentool

Om makkelijk uit te kunnen rekenen wat dit op kan leveren, hebben wij een simpele rekentool voor u gemaakt. Met deze rekentool kunt u uitrekenen wat een schenking vandaag over 21 jaar oplevert. Of 30 jaar, wat u wilt.

Aan de linkerkant kunt u de blauwe velden naar keuze invullen. Als voorbeeld hebben wij €25.000 ingevuld, dat wordt belegt met een rendement van 9% gedurende 21 jaar. Ter vergelijking wordt automatisch uitgerekend hoeveel dit bedrag tegen 3% rente zou opleveren.

Beleggingsresultaat

Zoals u begrijpt bieden in het verleden behaalde resultaten geen garantie voor de toekomst. Er is geen enkele beleggingsmethode die een garantie voor succes biedt. Echter heeft onafhankelijk onderzoek uitgewezen dat aandelen op de lange termijn gemiddeld 9% rendement kunnen halen. Lees hier meer over ons beleggingsresultaat.

 

*kind of kleinkind, jongen of meisje gebruiken we hier door elkaar.